Om mig

Jag heter Johanna Wistedt och arbetar dagligen med litteratur och textproduktion. Med flera års praktisk erfarenhet av lektörsyrket har jag ett tränat öga när det gäller att hitta detaljerna som gör skillnad i just ditt manus. Jag har även jobbat som lektör för några av Sveriges största förlag samt varit verksam som bokrecensent för tidningen Amelia, Sveriges mest lästa kvinnomagasin. Mina tjänster vänder sig både till privatpersoner och till förlagsbranschen.

Jag lägger stor vikt vid noggrannhet och engagemang. Mitt mål är att lyfta din text till nästa nivå och att få dig att se nya möjligheter och perspektiv. Att hjälpa skribenter att lägga det pussel som skapar ett professionellt helhetsintryck är både spännande och utmanande. Samtidigt lägger jag också stor vikt vid att texten förblir din egen. Förslag till ändringar sker alltid med varsamhet.

Processen är individuell och jag arbetar utifrån en skräddarsydd lösning för att tillgodose just dina önskemål. Kundens bästa är alltid i fokus. Alla offerter är kostnadsfria. Fakturering sker via Frilans Finans.

Kundernas omdömen:

Prisvärt och väl utfört arbete. Jag kommer definitivt att anlita Johanna som lektör igen.

… noggrann och med ett skarpt öga för detaljer.

Med din hjälp har jag verkligen lyckats komma vidare med mitt manus och fått ny inspiration i mitt skrivande. Tack!

Annonser