Lektör & Manuskonsult

20190203_135711_0001.png

Första kapitel-analys eller analys av de 50 första sidorna

Inledningen är avgörande för om du ska fånga läsarens intresse. Här är tjänsterna för dig som vill ha hjälp med att strukturera upp den första delen av ditt bokmanus. Läs mer här.

Lektörsläsning

Att anlita en lektör kan vara en god hjälp för dig som vill ta fram det bästa i just ditt bokmanus. Mina lektörsutlåtanden kan beställas i både i längre och kortare varianter. Du väljer själv vad som passar dina behov och din budget. Du kan även anlita mig som manuscoach. Läs mer här.

Redaktör

Att redigera ett bokmanus innebär en fullständig genomgång där både små och stora detaljer granskas och utvecklas. Om du vill anlita mig som redaktör tar jag betalt per timme. Kontakta mig för konstandsfri offert eller mer information.

Översättning

Söker du efter någon som kan översätta engelsk text till svenska?

Jag erbjuder alltid en kostnadsfri provöversättning för nya kunder. På så sätt får du en god inblick i hur jag jobbar och om jag passar för just det uppdrag du vill ha hjälp med. I översättning av skönlitteratur är jag extra noggrann när det gäller att fånga den språkliga stil och ton som finns i originalspråket.

Språkgranskning & korrekturläsning

Jag erbjuder även korrekturläsning och språkgranskning. Kontakta mig för mer information om vilket alternativ som passar dig bäst eller för att få en kostnadsfri offert.

Annonser