Uncategorized

Tävla om ett deckarpaket!

pm-crimetime-gotland

I samarbete med Crimetime Gotland har jag fått möjlighet att tävla ut ett deckarpaket bestående av tre böcker av författare som är aktuella på festivalen. Böckerna som ingår i paketet är Det hemliga brödraskapet från Wien av Ingar Jonsrud, Saharasyndromet av Christian Unge och Lejontämjaren av Camilla Läckberg.

För att tävla: Skicka svaren på de nedanstående fem frågorna tillsammans med ditt namn och din adress i ett mejl till johannasdeckarhorna@gmail.com . Tävlingen pågår fram till och med lördagen den 13 augusti kl 24.00. På söndag den 14 augusti drar jag en vinnare bland dem som har svarat rätt och meddelar vederbörande via mejl. Självklart kommer också vinnaren att tillkännages här på bloggen. Stort lycka till!

  1. Sjuka själar är titeln på Kristina Ohlssons senaste bok som släpptes i januari 2016. I vilken stad utspelar sig den?
  2. Vi är många som uppskattar Camilla Läckbergs Fjällbackaserie om Patrik Hedström och Erica Falck. Men vad heter Ericas syster i förnamn?
  3. Håkan Nesser utsågs tidigare i år till filosofie hedersdoktor. Vid vilken svensk stads universitet?
  4. Att Peter Robinson skriver deckare som utspelar sig i Storbritannien vet de flesta, men i vilket helt annat land är han stora delar av sin tid bosatt?
  5. Deckarfestivalen på Gotlands besöks 2016 av en dansk debutant som fått sin bok Flickorna på Englandsbåten översatt till svenska och utgiven av Norstedts nu i sommar. Vad heter hon?

För att undvika att svaren avslöjas i förtid kommer alla kommentarer till inlägget att granskas innan de visas. Har ni frågor är ni såklart välkomna att kommentera eller mejla till e-postadressen ovan.

Annonser

2 reaktioner till “Tävla om ett deckarpaket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s