Dags att ladda för Crimetime Gotland!

 

pm-crimetime-gotland

Det drar ihop sig till deckarfestival på Gotland och det kommer inte att gå obemärkt förbi här på Johannas deckarhörna heller. Har man ännu inte bokat biljett finns ännu tid och all information om det finns på Crimetime Gotlands hemsida.

Vad är det då som händer i Visby den 17-20 augusti? Staden gästas av de allra flesta av våra stora svenska deckarstjärnor och dessutom ett helt gäng utländska. Några av alla författare som deltar är Håkan Nesser, Viveca Sten, Kristina Ohlsson, Sharon Bolton, Peter Robinson och Jørn Lier Horst. För samtliga medverkande samt alla programpunkter med författarsamtal, högläsning och mordvandringar besök Crimetime Gotland.

Här på min bokblogg kommer deckarfestivalen att uppmärksammas genom intervjuer, författarpresentationer och såväl nya som gamla favoriter när det gäller recensioner. Dessutom kommer jag att i samarbete med Crimetime Gotland tävla ut ett deckarpaket, så håll ögonen öppna för imorgon den 10 augusti startar tävlingen!

Missa inte heller Crimetimes egen deckarpodd med spännande möten och samtal mellan olika deckarförfattare, bland andra Mari Jungstedt & Christoffer Carlsson och Jenny Rogneby & Jens Lapidus.

Annonser

2 thoughts on “Dags att ladda för Crimetime Gotland!

  1. annettejuhlin skriver:

    Det här hade ju varit jättekul att vara med om! Var du där förra året? Jag såg att du fått förfrågan om att vara på plats och rapportera från deckarfestivalen, vilket förtroendefullt erbjudande! Synd att du inte kunde vara där och förmedla litet av allt spännande som händer där, men jag såg att det kommer intervjuer och annat här i alla fall, det ser jag fram emot att läsa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.