Nya pocketböcker i april

Så många nya böcker släpps just nu, och många av dem lockar till läsning. Orhan Pamuk i nyutgåva, kanske är det dags för mig att pröva denne nobelpristagares verk. Mest lockar Mitt namn är röd som utspelar sig under osmanska rikets glansdagar på 1500-talet. Uppmärksammade Liane Moriarty får också en äldre bok utgiven på nytt och så kommer (om jag är rätt informerad) avslutningarna i trilogier av Lehane och Samartin. Simona Ahrnstedts och Anna Fredrikssons böcker väntar på läsplattan, och En sång från havet är jag väldigt intresserad av efter att nyligen ha läst en annan bok at Katherine Webb. Men några av böckerna har jag ju faktiskt läst också, och kan rekommendera. Fyra deckare och så Hyresgästerna som var så pass bra att jag nog en dag måste läsa om den:

Har du någon särskild bok på önskelistan bland aprils pocketnyheter?

Annonser

4 thoughts on “Nya pocketböcker i april

  1. Monika skriver:

    Los Peregrinos hade jag nog missat, den har jag ju väntat på att den ska komma i pocket 🙂 Men jag får ju inte köpa fler böcker nu 😦 Förrän det blir rea 😉 (fick jag med alla vanliga smileysar nu?)

  2. Tofflan skriver:

    Jag kan varmt rekommendera Magnus Alkarps bok, inte bara för att han har sina rötter på mödernet och fädernet vid Vättern och tillika är en av mina två författande sysslingar… Boken är bra och spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.