Uncategorized

Världsomsegling på 366 dagar: Alle man ombord?

vaerldskarta-spanska

Nu har sista anmälningsdag för att delta i en Världsomsegling på 366 dagar passerat. Vi är 25 st bokbloggare som deltar – fantastiskt roligt! Jag hoppas att ni kommer ha utbyte av aktiviteten och att den kan bidra till många fina läsupplevelser runt vår jord. En del kommer säkert att läsa om massor av länder, andra kanske breddar sin repertoar med några få. Det viktiga är att just du känner dig nöjd med din läsning! Så glöm nu inte det viktigaste: att bara läsa böcker ni faktiskt känner er lockade av.

I vänstermenyn finns länkar till alla deltagares samlingssidor där de listar vilka böcker de läst under världsomseglingen. Där kan man klicka sig in till sina medresenärer och se vad de läser och få inspiration. Kontrollera gärna att ditt namn står med, så jag inte har glömt någon, och att allt stämmer. Är det någon som skulle vilja ha en sista-minuten-biljett går det att ordna!

red-arrows-set-left-clip-art_t

Några gånger under året lägger jag upp ett inlägg så kör vi en rundfrågning om vad vi läst och ifall det var bra, dåligt, spännande, välskrivet etc… Det är fritt om man vill vara med på det inslaget. Första uppdateringen kommer någon gång i mars, så håll utkik (eller följ min blogg om du vill ha full koll).

Och om nu bokhyllan inte innehåller så många böcker från spännande länder, har man då inte alibi för att klicka sig in hit och botanisera, så säg? 😉 (Enligt den mycket kända bokbloggardevisen att skäl till att skaffa nya böcker får man aldrig för många av, är det i alla fall så).

0_4128_pocketfrossa_2016_550x160

Annonser

2 reaktioner till “Världsomsegling på 366 dagar: Alle man ombord?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s